DIT BEN IK

Hallo, mijn naam is Jelle de Jong, geboren en getogen in Anna Paulowna, dat tegenwoordig valt onder de gemeente Hollands Kroon.

Mijn passie voor tegelwerk is ontstaan tijdens een snuffelstage bij een tegelzetbedrijf. 

Al snel had ik door dat ik het in mijn vingers had en dat ik het onwijs gaaf vond om te doen. Op de opleiding bij het ESPEQ , in combinatie met het bedrijf waar ik werkte, heb ik alle kneepjes van het vak geleerd en in 2007 mijn diploma ”allround tegelzetter” behaald.

Na 12 jaar te hebben gewerkt bij een gerenomeerd tegelzet bedrijf heb ik in 2017 de stap gezet om als zelfstandig bedrijf aan de weg te gaan timmeren, of misschien beter gezegd aan vloeren, wanden en alles waar tegels op kunnen te tegelen!!

De uitdaging waar ik voor heb gestaan bij de speciale projecten van dit bedrijf, hebben mij gemaakt tot een volwaardig tegelzetter die streeft naar een perfect resultaat en weer een tevreden opdrachtgever.

Naast mijn passie voor tegelen heb ik ook een grote liefde voor sport; wielrennen en hardlopen staan boven aan mijn lijst. Omdat ik gelukkig niet de enige ben die deze sporten graag beoefent, heb ik teamkleding laten bedrukken en rijden er nu al een aantal De Jong Tegelwerken outfits rond en door Anna Paulowna!  Hoe leuk is dat!?

Kijk rustig rond op mijn website en als u vragen heeft….. dan hoor ik ze graag.